Om oss

Välkommen till totalcleansedetoxdiet.com!

Vi är ett team av fitnessentusiaster som har skapat den här webbplatsen som en ärlig, rak och pålitlig onlinebutik för anabola steroider.

Vi tillhandahåller endast originalformuleringar

Vi säljer endast apoteksprodukter som har kvalitetskontrollerats och tillverkats av de ursprungliga läkemedelsföretagen. Vi arbetar direkt med tillverkarna, så du kan vara säker på att produkterna du får är äkta.

Vi säljer endast apoteksprodukter som har kvalitetskontrollerats och tillverkats av ursprungliga läkemedelsföretag. Vi arbetar direkt med tillverkarna, så du kan vara säker på att produkterna är äkta. Steroider, liksom alla andra läkemedel, kommer i samma förseglade fabriksförpackningar som du kan köpa på ditt lokala apotek, och vi säljer även ampuller och flaskor som är hårda kopior i ett skugglaboratorium.

Välrenommerade tillverkare, som Alpha Pharma, erbjuder möjligheten att bekräfta produktens legitimitet på en särskild webbplats. Därför kan du alltid bekräfta äktheten hos den produkt du får genom att titta på den batchkod som finns tryckt på sidan av varje produktförpackning.

Vi erbjuder bekväma betalningsalternativ

Till skillnad från andra steroidleverantörer erbjuder vi våra kunder 100 % säkra kreditkortsbetalningar. Vi kan dock också acceptera betalningar via Bitcoin eller andra betalningsmetoder som Western Union eller Money Gram (och du kommer även att få rabatt från oss om du betalar med dessa metoder), eftersom de hjälper dig att handla anonymt.

Vi garanterar leverans

Beställningar skickas inom 2-5 arbetsdagar efter att betalningen har bekräftats. Spårningskoder tillhandahålls inom några dagar, så att du kan spåra din beställning online. Om din beställning går förlorad eller beslagtas levererar vi en ersättning omedelbart!

Vi erbjuder regelbundna försäljningar och rabatter

Varje kund som betalar med banköverföring, postanvisning eller Bitcoin får 5 % rabatt på beställningar på mindre än 7000kr och om din beställning överstiger 7000kr får du 10 % rabatt.

Alla våra stamkunder får 5 % rabatt på alla beställningar. Om du bestämmer dig för att beställa för mer än 7000kr får du 10 % rabatt oavsett vilken betalningsmetod du väljer.