Betalning

Av säkerhetsskäl skickas alla beställningar först när full betalning har mottagits i förväg. Vi erbjuder dock flera betalningsalternativ så att du kan betala din beställning på det sätt som passar dig bäst.

När du har valt produkter och lagt din beställning får du möjlighet att betala med ett av följande sätt:

  • Kreditkort
  • Banköverföring (till ett europeiskt bankkonto)
  • Penningöverföring (t.ex. PayPal, MoneyGram eller Western Union)
  • Kryptovaluta (t.ex. Bitcoin)

Valet av betalningsmetod är upp till dig, men vissa metoder har fler fördelar än andra:

Anonymitet

När du betalar med kreditkort, banköverföring eller postanvisning finns det ingen garanti för att dina köpuppgifter är helt anonyma när du köper steroider online. Men när du köper med kryptovaluta som betalningsmedel är din transaktion helt anonym och dina transaktionsuppgifter registreras inte av externa källor.

Hastighet

För banköverföringar, postanvisningar och betalningar i kryptovalutor kan det ta mellan en minut och flera timmar att bekräfta betalningen. Kreditkortsbetalningar är det snabbaste sättet att betala och bekräftas omedelbart.

Rabatt

Vi måste ta ut extra kostnader för att göra kreditkortsbetalningar, så det finns ingen rabatt för att använda denna betalningsmetod. För betalningar med banköverföring, postanvisning och kryptovaluta har vi inga extra kostnader, så vi kan erbjuda en rabatt på 10 % till våra kunder som använder dessa betalningsformer för stora beställningar.

Om du föredrar att betala med andra betalningsmetoder kan du kontakta vårt team för att se om vi kan hjälpa dig.